Felújítják a Nyírvíz Palotát Nyíregyházán

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nyíregyházán 2010 közepére megújul az Integrált Városfejlesztési Stratégiai Program keretében a Nyírvíz Palota 386 millió forintból. Az épület utcai és udvari homlokzatát, illetve tetőszerkezetét teszik rendbe, valamint a közművek rekonstrukciójára kerül sor.

Újabb felújítás, ezúttal a híres műemléképület, a Nyírvíz Palota rekonstrukciója kezdődik meg Nyíregyházán az Európai Unió támogatásával, 3,6 milliárd forintos költségkeretből megvalósuló Integrált Városfejlesztési Stratégiai Program keretében. A fejlesztési program része, hogy 190 millióból felújítják a város házasságkötő termét is, illetve új ügyfélszolgálati centrum épül a polgármesteri hivatalban 505 milliós beruházással.
 
Az Integrált Városfejlesztési Stratégiai Program keretében Nyíregyháza belvárosa teljesen megújul. A beruházás 13 elemet tartalmaz, az elindult három fejlesztés mellett tovább épül a kiskörút, rendbe teszik az egyházi épületeket, korszerűsítik a sétálóutcát, új közlekedési csomópontokat építenek, kerékpárutat alakítanak ki, továbbá három belvárosi tér rekonstrukciójára kerül sor.

A szennyvízhálózat teljes kiépítése július végén indul mintegy 13 milliárd forint értékű európai uniós beruházással.

Cikkajánló:

$$1894$$

$$1893$$

$$1892$$