Újabb bokrétaünnep a Váci úton

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A XIII. kerületi Váci úti üzleti folyosón épül a DC Offices, a Fercom Kft. 6200 négyzetméteres irodafejlesztése. Az izgalmas formavilágú irodaház bérbeadását a CB Richard Ellis végzi.

Az épület szerkezetépítési munkálatainak elkészülte alkalmából a kivitelező PORR Építési Kft. bokrétaünnepséggel köszönte meg az építkezésen dolgozók munkáját.

Egyedi homlokzati vonalával a Váci úti irodarengetegből már szerkezetkészen is kitűnik a hét emeletes irodaház, amely az Árpád hídtól keletre, a Váci út és a Dunyov István utca sarkán, az Árpád hídi metrómegálló közelében helyezkedik el. A lekerekített formákkal játszó saroképület földszintjén üzlethelyiségek is lesznek. A hatodik emeleten az egyik bérleményhez külön erkély tartozik, míg a legfelső szinten kialakításra kerülő, üvegfallal határolt exkluzív irodához nagyméretű tetőterasz társul. Az igényes munkakörnyezetet parkosított belső udvar teszi majd még kellemesebbé.

A DC Offices méreteinél és kialakításánál fogva kitűnően alkalmas vállalati székháznak, de a bérlők számára már akár 200 négyzetmétertől is tudunk irodát biztosítani. A fejlesztés egyik jelentős előnye továbbá, hogy az épület kitűnő parkolóhely-aránnyal bír.

A 3,5 milliárd forintos beruházással megvalósuló DC Offices építkezése 2008 őszén indult. Az irodaház a tervek szerint 2010 első negyedévében kerül átadásra.

A projekt fejlesztője, a Fercom Kft. 1994 óta van jelen az ingatlanpiacon. A kezdetben pár száz négyzetmétert meghaladó irodaterület tulajdonosa mára húszezer négyzetméternél is nagyobb irodaparkkal rendelkezik Óbudán a III. kerületben, az Amfiteátrum vonzáskörzetében. A DC Offices fejlesztését a Fercom Kft. tervei szerint a szintén XIII. kerületi Váci út - Süllő utca sarkán található ingatlanon egy 33 ezer négyzetméteres irodaház építése követi majd.

Cikkajánló:

$$1928$$

$$1927$$

$$1926$$