Neverland már rég nincs Jackson tulajdonában

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Michael Jackson végső nyughelye vélhetően Neverland lesz, ugyanakkor még egyik családtag sem kérelmezte, hogy oda temethessék. Kérdés, hogy miként lehet a pop királyát egy olyan birtokon végső nyugalomra helyezni, ami már nem is volt az övé.

Neverlandet már több mint egy éve elvesztette Jackson, ugyanis hitelezői részben a 11 négyzetkilométeres birtok elvételével próbálták beszedni a tartozásokat. A Pán Péterből ismert Sohaország mintájára épült komplexumot Jackson egyik korábbi üzleti partnere Thomas Barrack szerezte meg, aki egyelőre nem nyilatkozott egyértelműen arról, hogy mi lesz a kultuszhellyé vált birtok sorsa.

A Jackson fanatikusoknak azonban nem kell kétségbeesniük, hiszen bárkié is lesz a birtok a jövőben, vélhetően kihasználja majd, ha idekerül Jacko végső nyughelye. A mostani tulajdonosnak sincs kifogása az ellen, hogy ide temessék Michael Jacksont.

Ahhoz azonban, hogy ez megtörténhessen, valamely családtagnak kérelmeznie kell a megye vezetésénél, hogy temetőn kívül lehessen sírboltot felállítani. Egyelőre ez az amerikai sajtó értesülései szerint még nem történt meg.

Cikkajánló:

$$1952$$

$$1951$$

$$1950$$