Friss tőke érkezett a Tóparkba

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Tóparkot fejlesztő Walker and Williams Investment Group 20 millió svájci frank tőkét folyósított a projekt következő ütemeinek az előkészítésére, közölte az MTI-vel a fejlesztő magyar leányvállalata.

4,8 milliárd euró teljes fejlesztési értékű Tópark beruházás várhatóan 13 év alatt valósul meg. Az M7-M0-M1 autópályák közti területen már épül az első ütem. Ebben egy nettó 92 ezer négyzetméter területű irodapark és egy nettó 20 ezer négyzetméter szolgáltatási egységeknek helyet adó komplexum épül fel, továbbá az irodaépületek közvetlen közelében több mint 160 bérlakás is átadásra kerül. Ezt követően épül meg Magyarország legnagyobb bevásárló- és szórakoztatóközpontja, a TóPARK Shopping Mall, nettó 89 ezer négyzetméter bérbe adható területet kínálva. Ez utóbbi előkészítésére is fordítható a friss tőke.

A Walker and Williams Investment Group nemzetközi pénzügyi befektetői hátérrel rendelkező, zártkörű befektetési társaság. Befektetései közé sorolhatók irodaházak, logisztikai központok, kereskedelmi és lakóingatlan fejlesztések. Nevéhez fűződik Magyarországon a Belle Époque Irodaház, az érdi Nyugdíjasház, a Vendel Park, a PetroCartel Ingatlanbank franchise és a TóPARK projekt. A csoport befektetési és működési döntéseit a Walker and Williams Hungary Zrt. hozza, melynek Lotfi Farbod az elnöke.

Cikkajánló:


$$1960$$

$$1959$$

$$1958$$