Sikerkonferencia! Légy Te is sikeres!

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Szeretnéd tudni, hogyan lehetsz sikeres a mai gazdasági körülmények közepette is? Szeretnéd tudni, hogyan kerülhetsz ki győztesként a válságból? Szeretnéd tudni, hogyan kerülhet ki vállalkozásod győztesként a válságból? Akkor ott a helyed a Sikerkonferencián szeptemberben!

A két napos rendezvény keretein belül olyan emberek osztják meg tapasztalataikat a résztvevőkkel, akik élő példái a Sikernek, szakértő tanácsaikat alkalmazva bárki magasabb szintre emelheti vállalkozását.

A sült galamb ritkán repül magától az ember szájába, ám a konferencián megszerezhető tudással könnyebben elkapható!

A budapesti SYMA Sport- és Rendezvénycsarnok ad otthont a Sikerkonferenciának, melyen számos olyan üzletember tart majd előadást, akik bizonyították, hogy hatékony és motivált csapattal, kitartással, eredményes kapcsolatépítéssel és vevőszerzéssel a semmiből birodalmak építhetők.

Hogy kik ők?

Itt van rögtön Brian Tracy, akitől évente több ezer ember akarja megtanulni, hogyan szerezhető meg a kellő kitartás céljaink eléréséhez. Ő a világ első számú értékesítési és motivációs trénere!

Ott lesz Kemény Dénes, aki olyan csapatot épített, mellyel háromszor lehetett olimpiai bajnok, hat Világ- és Európa-bajnoki aranyérmet és 13 egyéb érmet szerzett. A konferencián a jelenlévők megtudhatják tőle, hogyan kell kiválogatni a megfelelő embereket és hogyan kell őket motiválni.

Előadást tart majd Tonk Emil, akinek tréningjei „messze földön híresek”, több könyve és cd-je jelent meg az évek során, a Magyar Marketing Szövetség alapítója és ügyvezető alelnöke. A Sikerkonferencián olyan marketingfogásokról fog beszélni, melyek segítségével talpon maradhatunk a válságban.

Balogh Leventétől azt tudhatjuk meg, hogyan tudott egy ismeretlen magyar ásványvízből – ez a Szentkirályi - 14 országban keresett márkát faragni, közben sikeresen felvenni a harcot a nagy multicégekkel.

A sort még hosszan folytathatnánk, ám ha valaki igazán kíváncsi ezeknek a sikeres embereknek a történetére, tanácsaikra a válsághelyzetben inkább menjen el szeptember 8-9-én a SYMA csarnokba.

A jelentkezési lap letölthető a www.sikerkonferencia.hu oldalon, de elküldhető akár faxon is. Ezen az oldalon megismerkedhetnek az érdeklődők az összes előadóval, illetve minden fontos információt beszerezhetnek a konferenciával kapcsolatban.

Bővebb információ és videó itt!