Nagyot szól! (x)

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Szeptember 9-13. között minden idők legszínesebbnek ígérkező BNV-je nyitja meg kapuit. Az idén több kapcsolódó kiállítást hoztak egy fedél alá a szervezők, új vásárlási és szórakozási lehetőségekkel, színes programokkal várják a nagyközönséget.

Az idei vásár fő témája az otthon, így az új BNV Magyarország legnagyobb belsőépítészeti, lakberendezési és design kiállításának ígérkezik. A lakásbelső mellett kert és hobby, a barkácsolás, az irodalom és művészet, a divat és stílus, a gyermekbirodalom, a wellness és egészség témájával is találkozhatunk.

A „vidék ízeivel” színesíti a Vásárközpont programját az AGRÁREXPO. A GÉNIUSZ EURÓPA nemzetközi találmányi kiállítás és az "OKTATÁS HETE 2009 -10. NYELVPARÁDÉ " című oktatási rendezvény is számos érdekességet ígér.

A 2009-es BNV díszvendége Kína lesz. A Kínai Termékek Vásárán több mint 100 kínai cég mutatja be kínálatát. A kiállításon a távoli ország az ősi kézművesség és a kínai konyhakultúra remekeitől kezdve tradicionális zene és táncbemutatókon át a ruházati termékekig számos érdekességet láthatunk.

A Vásár a családos látogatóknak, a gyerekeknek is érdekes napokat kínál: lesz kalandpark, játszóház és gyerekmegőrző, zenés táncos bemutatók. Az anyukáknak szépségsziget, növényvásár, olvasósarok és fitnesz program nyújt élményeket

Presser Gábor hívására az idén a Magyar Dal Napján több száz magyar dal csendül fel az ország különböző színpadain szeptember 13-án. A Hungexpo Budapesti Vásárközpont egyik helyszíne lesz e népszerű rendezvénynek. A koncerten fellép Rúzsa Magdi, Gáspár Laci, Roy és Ádám illetve a Kozmix és Bikini zenekar.

Az idén először megálmodott öt tematikus nap változatos programjai különösen izgalmasnak ígérkeznek. Külön figyelmet érdemel, hogy az Ezüst Napon és az Oktatás napján a nyugdíjasoknak, a diákoknak és a pedagógusoknak, a Nők napján pedig a hölgyeknek jár ingyenes belépőjegy.

A vidékről utazók MÁV és VOLÁN kedvezményeket vehetnek igénybe. A vásár naponta 10-18-ig tart nyitva. A belépőjegyet vásárlók között naponta egy szerencsés látogató kisgépes sétarepülést, Fortuna egy másik kegyeltje pedig egy nagygép szimulátoros élmény „utat” nyerhet.

Cikkajánló:

$$2079$$

$$2078$$

$$2077$$