Megnyílt az őszi Lakásvásár

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Megnyílt a Lakásvásár. 8 ezer négyzetméteren 143 kiállító mintegy 100 ezer új, illetve használt lakást kínál az idei őszi Lakásvásáron a budapesti SYMA Sport és Rendezvényközpontban egész hétvégén át.

Az új lakásoknál akár 10-15 százalékos árengedménnyel lehet számolni a kiállítás ideje alatt, a használt lakásokat viszont csak leelőlegezni, foglalózni érdemes, mivel januártól mintegy felére csökken az illeték – mondta el Borsi László, a Lakásvásár Média Csoport elnöke.

A kiállításon a beruházókon és értékesítőkön kívül jelen lesznek a bankok, az APEH és a minőségi kérdésekkel foglalkozó ÉMI munkatársai, lesz ingyenes jogi tanácsadás a Hidasi és Társai Ügyvédi Iroda jóvoltából, új elemként pedig Zöld Sziget néven az energiatakarékos építési módokat és eszközöket mutatják be a kiállítók.

Külön figyelmet érdemel, hogy a Lakásvásáron rendezik az Elephant Holding által életre hívott Elefánt Parádé záró eseményét. Ennek keretében a Lakásvásár helyszínén elárverezik a képzőművészek által egyedivé varázsolt kiselefántokat, melyeket az elmúlt hónapokban Budapest közterületein láthatott a nagyérdemű. A bevételt egy hajléktalan szálló felépítésére fordítják.

Csikós Balázs, az Elephant Holding igazgatója elmondta, hogy a lakástámogatások megszűntével a hitelt egyre inkább a lízing váltja fel, mivel így alacsonyabb önerővel lehet lakáshoz jutni.

A szakma képviselőinek a megnyitó előtt Ingatlanpiaci kitekintés 2009 címmel rendeznek konferenciát amerikai, orosz és természetesen magyar szakemberek részvételével. Szintén pénteken lesz az újdonságnak számító befektetői kerekasztalt, ahol a beruházók elsősorban a vidéki önkormányzatok projektjeivel ismerkedhetnek meg.

Bővebb információ:www.lakasvasar.com

A 15. Budapesti Lakásvásár

Nyitva tartás:

pénteken 14-től 18 óráig
hétvégén 10-től 18 óráig

Helyszín: SYMA Sport- és Rendezvényközpont

Cikkajánló:

$$2113$$

$$2112$$

$$2111$$