Energiatakarékos építkezést segítő iroda nyílt Siófokon

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Uniós támogatással szerdán Siófokon megnyílt a Nap-Szél Tájékoztató Központ, az ország első olyan tanácsadó irodája, amely energiatakarékos és környezettudatos építkezéshez ad ingyenesen információkat és tanácsot lakásfelújítók és -építők részére.

A Nap-Szél Tájékoztató Központot mintegy 10 millió forintos költséggel, a Környezet és Energia Operatív programban elnyert 90 százalékos uniós és nemzeti támogatással valósult meg. 

Az új tanácsadó központban dolgozó szakemberek magánszemélyek, társasházak, vállalatok számára fognak akár egyénre szabott információt nyújtani, illetve tanácsot adni, bemutatva a legújabb energiatakarékos, környezetkímélő fejlesztéseket.

A Nap-Szél iroda szoros együttműködésben dolgozik a világítástechnika, a fűtési rendszerek, a szigetelési megoldások és egyéb, építkezésekben, felújításokban érintett vállalatokkal. Az új központban rendszeres szakmai és nyílt napokon nyújtanak majd tájékoztatásokat modern technikai megoldásokról illetve mutatnak be már forgalomban lévő, energiatakarékos rendszereket.

Cikkajánló:

$$2140$$

$$2138$$

$$2137$$