Jelzáloghitel kiváltás – a legjobb lehetőségek!

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az utóbbi években egyre többen szeretnék kiváltani már meglévő hitelüket. Akinek korábban nem volt elég figyelme vagy ideje előnyös hitelszerződést kötni, most akár több millió forintot is megspórolhat egy megfontolt döntéssel, a jelzáloghitel kiváltással.

Legtöbbször a kényszer, vagyis a törlesztő részlet növekedése miatt kérnek segítséget az ügyfelek a tanácsadóktól. Sok esetben megoldást jelent a korábbi, kedvezőtlen hitel alacsonyabb kamatozásúra való átváltása vagy a futamidő hosszabbítása.

Elsősorban azon jelzáloghitellel rendelkezők számára van kedvező megoldás, akik eddig késedelem nélkül teljesítették a törlesztést, a bank nem mondta fel a hitelt, az ingatlan nincs végrehajtás alatt, az adós-adóstársak nem kerültek BAR-listára.

Fontos, hogy vannak tipikus esetek, jellemzően azonban minden ügyfél egyedi megközelítést, egyedi módszereket igényel, ezért elengedhetetlen a személyes konzultáció.

Sokan – az alapvető kérdések mellett - azzal sincsenek tisztában, hogy akár több millió forintot is megspórolhatnak, ha egy kis időt fordítanak a hitel átstrukturálásra.

Ha Ön is úgy érzi, hogy meglévő hitelének túl magas a törlesztőrészlete, a kamata vagy kedvezőtlen az árfolyam változásból adódó törlesztőrészlet növekedés, akkor írjon tanácsadónknak vagy érdeklődjön honlapunkon.   

e-mail: info@bodakata.hu

bővebb információ: www.ingatlan-jelzaloghitel.hu