Elkészült a Vital Business Center

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az Uniqa Invest Kft. fejlesztésében 36 millió euró összegből elkészült a Budapest XIII. kerületi Róbert Károly körúton a nettó 18 ezer négyzetméter alapterületű Vital Business Center, amelyet kedden adtak át hivatalosan.

Az osztrák Uniqa csoport maga finanszírozta a magyar fejlesztő cége által építtetett irodaházat, amelynek 60 százalékát az Uniqa Biztosító Zrt. foglalja el - mondta a megnyitón Othmar Michl a biztosító vezérigazgatója. A fennmaradó területen diagnosztikai központ, és gyógyszertár kap helyet.

Az új irodaház jellegzetessége, hogy a homlokzatára 80 ezer led-diótát szereltek, ezek kép és fényjáték megjelenítésére is alkalmasak.

Hofmann Anita az Uniqa Invest Kft. cégvezetője az MTI-nek elmondta, hogy a következő feladatuk az új épület melletti, korábbi Uniqa székház hasznosítása lesz. A jövő év első negyedében készítik el a tervet arra, hogy milyen új funkciót kapjon az épület, és annak megvalósítása mennyibe kerül.

Az Uniqa Invest Kft. folyó beruházása a volt Úttörő Áruház helyén gyakorlatilag szintén kész First Site komplexum. A 35 millió eurós fejlesztés egy 190 szobás szállodából, és egy 4 ezer négyzetméteres irodaházból áll.

Cikkajánló:

$$2299$$

$$2298$$

$$2297$$