Üzleti lehetőségek a Jászfényszaru Ipari Parkban (x)

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Jászfényszaru Város Önkormányzata azzal a céllal hozta létre cégünket, a Jászfényszaru Ipari Centrum Kft.-t 1998-ban, hogy tevékenységünkkel segítsük elő egy jól működő ipari park létrejöttét, hozzájárulva a település és a térség gazdaságának kiegyensúlyozott fejlődéséhez.

Az alapítás évében egy kb. 50 ha-os területre elnyertük az Ipari Park címet. Három vállalat működött akkor a területen, melyek kb. 500 főt foglalkoztattak. Büszkék vagyunk arra, hogy napjainkban Magyarország egyik meghatározó ipari cége – a Samsung Electronics Magyar Zrt. – mellett tíznél több vállalkozás működik az Ipari Parkban. A foglalkoztatottak száma meghaladja a 2.000 főt.

2010. január 26-án kedden  megtartandó rendezvényünkön, egy kerekasztal-konferencia keretén belül fogjuk ismertetni az Ipari Park által kínált lehetőségeket. Az Ipari Park jelenleg is rendelkezik hasznosításra alkalmas, infrastruktúrával ellátott területekkel, mintegy 50%-os a készültsége a bérbeadási szándékkal épülő üzemcsarnokunknak, valamint megkezdtük az Ipari Park kb. 10 ha-ral történő bővítésének előkészületeit.

A rendezvényen bemutatjuk további beruházási elképzeléseinket is. Ezek megvalósítása esetén:

  • további cégek letelepedésére alkalmas területekkel fogunk rendelkezni,
  • egy kb. 5.000 m2-es raktár bérletére lesz lehetőségük az Ipari Parkban működő cégeknek,
  • egy 1.000-1.500 m2-es vállalkozói ház igénybevételi lehetősége (iroda- és műhelybérlet, különböző szolgáltatások) áll majd rendelkezésre.

Reméljük, hogy a rendezvény méltán tarthat számot minden olyan vállalkozás vezetőjének, tulajdonosának figyelmére, akik közvetlenül, vagy partnereik, ügyfeleik által érdeklődhetnek a Jászfényszaru Ipari Park iránt.

A rendezvény időpontja: 2010. január 26. kedd. (11 óra)

A rendezvény helyszíne: Jászfényszaru, Rimóczi kastély., Szabadság tér 18.

A rendezvénnyel kapcsolatosan érdeklődni lehet:

www.jaszfenyszaruiparipark.hu

Versegi László ügyvezető, Jászfényszaru Ipari Centrum Kft. (0670/338-9446),

e-mail: centrum@jaszfenyszaruiparipark.hu

Ardó Alexandra (061/317-0436),

e-mail: compexpo@compexpo.hu