Szakmai díjakat nyert a TriGranit fejlesztése

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A TriGranit által fejlesztett krakkói Bonarka City Center többfunkciós városközpont nyerte el az Év Beruházása és az Év Bevásárlóközpontja címet a közép-kelet-európai régióban - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

Az EuropaProperty ingatlanpiaci szaklap díjait Varsóban adták át a napokban.

A pályázatra Lengyelország, Csehország, Magyarország, Szlovákia, Ukrajna, Ausztria, Litvánia, Lettország, Észtország, Törökország, Románia, Bulgária, Horvátország, Szlovénia, Szerbia, Montenegró, Macedónia, a Moldovai Köztársaság és Albánia területén megvalósult projektekkel lehetett nevezni.

A Bonara City Center beruházás első ütemét 2009 novemberében adták át. A mintegy 500 millió euró beruházással három lépcsőben megvalósuló Bonarka City Center első szakaszában szórakoztató- és bevásárlóközpont létesült 330-350 millió euróból. A második ütemben irodaházakat, a harmadikban lakóparkot építenek a továbbiakban.

A többségi magyar tulajdonban lévő TriGranit 2005-óta van jelen Lengyelországban: ekkor készült el Katowicében a Silesia City Center. A Bonarka City Center mellett előkészületi fázisban vannak további beruházások Bydgoszczban és Poznanban.

A TriGranit Európa egyik vezető nemzetközi ingatlanbefektetési, fejlesztési és üzemeltetési vállalata, amely Közép-Kelet-Európa 7 országában van jelen. Összesen 2 milliárd euró értékben fejlesztett projekteket, és további 4 milliárd euró  fejlesztés megvalósítását tervezi a következő években.

Cikkajánló:

$$2414$$

$$2413$$

$$2412$$