Határidő előtt átadhatják a zágrábi Arena Centart

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Határidő előtt hetekkel átadhatják a zágrábi Arena Centart - állapították meg a TriGranit részvényesei és vezetői csütörtökön, amikor megtekintették a 2010. végén átadásra kerülő bevásárló- és szórakoztató központ építési munkálatait közölte a TriGranit Fejlesztési Zrt.

A mintegy 250 millió eurós beruházás - amely 175 000 négyzetméteres területen 60.000 négyzetméter kereskedelmi egységnek ad helyet - a legnagyobb idén átadásra kerülő bevásárló- és szórakoztatóközpont Horvátországban.

Az Arena Centarban nemzetközileg is ismert 10, úgynevezett mágnesbérlő, mintegy 200 kis- és középméretű bolt, 10.000 négyzetméteres Spar hipermarket, 9 vetítőtermes CineStar multiplex mozi és 3.500 parkolóhely lesz majd.

A magyar többségi tulajdonban lévő TriGranit Zrt.  Európa negyedik legnagyobb ingatlanfejlesztési és üzemeltetési vállalata, amely Közép-Kelet-Európa 7 országában van jelen.

A TriGranit Fejlesztési Zrt. összesen 2 milliárd euró értékben fejlesztett projekteket és további 4 milliárd euró fejlesztés megvalósítását tervezi az elkövetkező években.

Cikkajánló:

$$2456$$

$$2455$$

$$2454$$