A főváros és a fejlesztők együtt a MIPIM-en

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Duna menti régió potenciális fejlesztési területeként jelenik meg Budapest a március 16. és 19. között megrendezésre kerülő Cannes-i MIPIM nemzetközi ingatlan-befektetési vásáron - közölte a Főpolgármesteri Hivatal sajtóirodája az MTI-vel.

Budapest Főváros, az államot képviselő ITD Hungary és a piaci szereplők által létrehozott Budapest Business Region közös standot állítva egységesen képviselik a főváros és környezetét meghatározó fejlesztéseket a MIPIM-en.

Budapest idén a Duna stratégia bemutatása mellett három kiemelt projekttel jelenik meg a Cannes-i kiállításon. A magyar főváros bemutatja a Közraktárak épületegyüttes megújításával létrejövő CET projektet, amely egy közel 32 ezer négyzetméteres beruházás a ferencvárosi Duna-parton. Bemutatják a Budapest Szíve Programot, amely a történelmi városmag közterület műemlék megújítását foglalja magába, valamint a Városháza fórum projektet, amely az egykori Károly körúti bazársor helyén hozna létre modern közösségi tereket a város középpontjában.

Cikkajánló:

$$2460$$

$$2459$$

$$2458$$