Régiós ingatlan-konferencia Győrben

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A szlovák, az osztrák és a magyar ingatlanpiac kilátásai kerülnek napirendre Győrben a március 24-25-én megrendezendő ingatlan szakmai konferencián - közölte az egyik szervező, a Lakásvásár média csoport az MTI-vel.

A három ország ingatlanpiaci kilátásait Mehrli Péter, a Magyar Ingatlanszövetség (MAISZ) elnöke, Lubomir Kardos, a szlovák ingatlanszövetség (NARKS) elnöke, valamint Markus Reithoffer, az osztrák ingatlanszövetség (MRICS) elnöke elemzi.

Szabó Jánosnak, az OTP Ingatlan Zrt. vezérigazgatójának az előadása a magyar, a szlovák és az osztrák tapasztalatokról szól a fejlesztő és beruházó szemszögéből.

Az építés- és energiapolitikáról Bencsik János országgyűlési képviselő, Tatabánya polgármestere, a Fidesz szakpolitikusa tart előadást. Egy lehetséges otthonteremtési programot vázol fel Maráczi Zsolt, a Társaság a Lakásépítésért Egyesület ügyvezető elnöke. 

A lakáspolitika és bankszektor kapcsolatát Hegedűs Éva, a BG Hitel & Lízing elnök-vezérigazgatója elemzi, míg az építőipar problémáiról Tolnay Tibor, az ÉVOSZ elnöke beszél a konferencián.

Cikkajánló:

$$2474$$

$$2473$$

$$2472$$