Elkészült a százhalombattai rendezvényközpont

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Háromnapos programsorozattal ünnepli meg e hét végén Százhalombatta a város főterén elkészült rendezvényközpont, illetve 86 lakásos tömb átadását, valamint a település 40. születésnapját - közölte a polgármesteri hivatal szóvivője, a rendezvényközpont vezetője csütörtökön az MTI-vel.

Tomek Noémi elmondta, hogy a több mint 2500 négyzetméteres rendezvényközpont, illetve a hozzá illeszkedő, 86 lakást magába foglaló három épületszárny a beruházó és az

Az önkormányzat a telket adta az építkezéshez, s egy 2,5 milliárd forintos hitelkonstrukcióval is hozzájárul a költségekhez. A szóvivő hangsúlyozta: azért veszik igénybe a hitelt, mert a város többet nyer azzal, ha a saját pénzét inkább befekteti.

A helyiségek többségét bérbe adják, de az önkormányzat itt tartja saját programjait. A beruházóval kötött megállapodás szerint a 86 új lakásból 66 önkormányzati tulajdonú.

Az épületkomplexum átadása alkalmából háromnapos rendezvénysorozatra várják a helyieket. Az avatást számos kulturális program, illetve a város 40. születésnapja alkalmából összehívott ünnepi képviselő-testületi ülés egészíti ki - közölte Tomek Noémi.

Cikkajánló:

$$2508$$

$$2507$$

$$2506$$