Megújult a szegedi Hunguest Hotel Forrás

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Befejeződött a szegedi Hunguest Hotel Forrás 2,2 milliárd forintos felújítása, a 196 szobás szálloda négycsillagos besorolással nyitott újra a régió legnagyobb fürdője, a Napfényfürdő Aquapolis szomszédságában.

A szálloda a felújítás előtt, 2008-ban a Hunguest lánc egyik legjobban teljesítő egységeként zárt be, most pedig a hazai négycsillagos hotelek közül az egyik legszebbként nyitott újra – mondta Hülvely István, a Hunguest Hotels Zrt. vezérigazgatója a beruházás szerdai átadóján.

A Skybuilder Építőipari Zrt. kivitelezésében megvalósult beruházás költségeiből 600 millió forintot európai uniós támogatás fedezett, ezt banki hitel és a cég saját forrása egészítette ki – tudatta a szakember.

A hotel a teljes körű külső és belső felújítása mellett egy konferenciaközpontnak otthon adó új szárnnyal is bővült, melyben egy 450, egy 150 és egy 50 fős terem található. A légkondicionált szálloda szobaszáma 177-ről 196-ra emelkedett. A szobák között 34 minden igényt kielégítő luxus apartman és lakosztály is található, amelyek egy része kandallóval és jacuzzival is felszerelt. Az átalakítás során bővült a szálloda szolgáltatásainak sora, amely így egyaránt komplex szolgáltatást tud nyújtani a konferencia-, a wellness- és a várositurizmus piacán.

Maklári Lászlóné szállodaigazgató a márciusi részleges nyitás óta eltelt hetek tapasztalatairól szólva közölte, a vendégek is kedvezően fogadták a megújult Hotel Forrást, több hétvégén is teltház volt, s két nagyszabású konferenciát is rendeztek már.

Cikkajánló:

$$2657$$

$$2656$$

$$2655$$