Önkiszolgáló miniraktár Budapesten (x)

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Költözik? Felújít? Utazik? Nem fér el a lakásban, nincs hova pakolni? Itt a megoldás: megnyitotta első budapesti telephelyét az Euro Mini Storage. A kifejezetten önkiszolgáló raktározási célokra épült létesítmény jelenleg 7800 négyzetméteren kínál mintegy 1000 különféle méretű, biztonságos tárolóegységet magánszemélyek és vállalkozások számára, de a tervek szerint rövidesen újabb négy fővárosi helyszínt adnak át.

Költözéskor, hosszabb utazáskor, lakásfelújításkor egyaránt jellemző, hogy értékeinket, tárgyainkat olcsón, biztonságos körülmények között szeretnénk tárolni, de gyakran nincs hol. Erre jelent kézenfekvő megoldást az Euro Mini Storage önkiszolgáló raktára. Itt kényelmesen elhelyezhetők a téli vagy nyári ruhák, a sportfelszerelés vagy a felesleges bútorok, így azok nem foglalják el mindennapi lakóterünket. A lehetőséggel a növekedő kis- és középvállalkozások is spórolhatnak, mivel a hagyományos, nagyméretű raktár bérlése helyett az igényeknek megfelelő nagyságú helyiségeket vehetnek igénybe.

Az M5-ös autópálya budapesti kivezető szakaszánál, a Gyáli úton található raktárépületben 1-től 27 négyzetméterig bérelhetők önkiszolgáló miniraktárak, melyek a nap 24 órájában elérhetők. Az épületet és környezetét intelligens biztonsági és zárt láncú megfigyelőrendszer, tűzjelző berendezés, valamint egységenként külön riasztó védi, de egy belépőkártya segítségével a nap bármely órájában hozzáférhetünk ott elhelyezett holmijainkhoz.

Az új létesítmény kialakítása során az Euro Mini Storage nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy mind az épület, mind a szolgáltatás minősége megfeleljen a nemzetközi normáknak. Ennek érdekében a tervezési és kivitelezési munkálatokat a nemzetközi magánraktározással foglalkozó piacvezető Shurgard vállalat felügyelte. A helyszín kiválasztásakor pedig a legfontosabb szempont a létesítmény elérhetősége, valamint láthatósága volt.

Az önkiszolgáló raktározás a világ számos nagyvárosában, főként az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában már hosszú évek óta igen népszerű. Nagy Britanniában bérbe adható raktárterület jelenleg több mint 2,5 millió négyzetméter és már 750 létesítményben kínálnak ilyen szolgáltatást. Amerikában még magasabb az egy főre jutó bérelhető raktárterület, de az iparág Nyugat-Európa többi országában is dinamikusan fejlődik.

Cikkajánló:

$$2669$$

$$2668$$

$$2667$$