Nyaraljon okosan! (x)

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Turizmus Online adatai szerint a magyar turisták 70 %-a még mindig nem köt utasbiztosítást. Dacára annak, hogy ma már olcsón, akár napi 250 forintért is lehet megfelelő szolgáltatást találni a piacon.

Ha nyaralni megyünk, százszor is ellenőrizzük, megvan-e minden szükséges holmink, elpakoltuk-e a fürdőruhát, a fogkefét, a fényképezőgépet. Egy nagyon lényeges kérdésről viszont rendszerint elfeledkezünk: a biztosításról.

Utasbiztosítást manapság könnyen köthetünk, számtalan biztosító számtalan ajánlata közül válogathatunk, mégis nagyon alacsony az előrelátó utazók száma. A hivatalos adatok szerint a nyaralni indulók 30 százaléka köt utasbiztosítást, ami nemzetközi viszonylatban nagyon kevésnek számít.

Nem szerencsés azonban épp ezen spórolni, hiszen egy harmadik fürdőnadrág, vagy gumimatrac nélkül is nagyon jól érezhetjük magunkat, a szakszerű orvosi ellátás nélkül aligha.

Ha úgy alakul, hogy ellátásra van szükségünk (amit akár egy kiadós, egzotikus ételekből összeválogatott vacsora is előidézhet), biztosítás híján hatalmas költségek szakadhatnak a nyakunkba. Az orvosi vizsgálatok díja a hazai turisták körében népszerű helyeken akár a százezres nagyságrendet is elérhetik. A kórházi napidíj hasonló árakon mozog, így egy komolyabb betegség, vagy baleset többmilliós összeget is felemészthet.

Az utasbiztosítás erre a problémára jelent megoldást. Ma már nincs szükség sorban állásra, elfelejthetjük az unott képű ügyintézőket és az otthon hagyott iratok miatti stresszt. Online is köthetünk biztosítást, kényelmesen, akár az utolsó pillanatban. A biztosítás azonnal érvénybe lép, amint bankkártyával kifizettük a díjat.

A Biztosítók.hu-n néhány adat megadása után egyszerűen kiszámíthatja a díjat és válogathat több biztosító ajánlatai között. Az online kötés után kedvezmények várnak önre, ráadásul vissza is nyerheti az összeget. Érdemes tehát meglátogatni.

Cikkajánló:

$$2759$$

$$2758$$

$$2757$$