Kiskunhalas: tárgyaltak, de még nincs konkrétum

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Tárgyaltak egy céggel szálloda-beruházásról Kiskunhalason - mondta Tóth Péter, a város főépítésze csütörtökön az MTI-nek, azzal a hírrel kapcsolatban, hogy víz alatti luxusszállodát tervez építeni egy cég a Bács-Kiskun-megyei város mellett, azt azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta, hogy a Trimp Holding Zrt. az építtető.

Tóth Péter úgy fogalmazott: egy befektető cég két képviselője járt Kiskunhalason, a tárgyalásokon pedig megállapodtak arról, hogy a befektetők konkrét terveket juttatnak el a beruházásról az önkormányzatnak.

Kiskunhalas alpolgármestere, Lukács László azt mondta az MTI-nek: nincs tudomása ilyen beruházásról, a városhoz semmilyen engedélyezési kérelem nem érkezett ezzel kapcsolatban.

A Trimp Holding Zrt. vezérigazgatója, Kökény Béla szerdán azt mondta az MTI-nek, hogy a cég 10,5 milliárd forintos beruházással tervez megépíteni egy tengervíz alatti luxusszállodát Kiskunhalas mellett, a komplexum 2013 szeptemberének végén nyithatja meg kapuit. Ismertette: az engedélyezési tervek várhatóan októberre elkészülnek, így alkalmas időjárás esetén még az idén ősszel megkezdhetik a földmunkákat.

Cikkajánló:

$$2774$$

$$2776$$

$$2775$$