Építőipari cégek akciói árvízkárosultaknak

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Beszerzési áron biztosít - a Vöröskereszt közvetítésével - bizonyos falazóelemeket a házukat elvesztő embereknek a Techtrend Kft., míg a Lindab egy fajta tetőrendszerre 25, cserepeslemezekre 20 százalék kedvezményt ad az árvízkárosultaknak - közölték a cégek az MTI-vel.

Aki a Techtrend által értékesített pórusbetonból akarja újjáépíteni a házát, az keresse a Vöröskereszt helyi szervezetét, ahol meg tudhatja azt is, hogy hozzá legközelebb hol, és mennyiért vásárolhat építőanyagot.

A Techtrend Kft., amely az építőanyagokat forgalmazó Diósárok Kft. kizárólagos tulajdonában áll, tavasszal kezdte meg szlovák pórusbeton falazóelemek importját, ezeket kínálja az akcióban. A pórusbeton egy szilikát alapú, alumínium pasztával "puffasztott" anyag, amely a szivacsos szerkezete miatt jó hőszigetelő.

A Lindab Kft. által kínált cserepes lemezek svédacélból készültek, az alapanyagot előbb horganyozzák, majd műanyag bevonattal látják el. A cég közleménye szerint az acél cserepes lemez fajlagos ára - kedvezmény nélkül is - negyedével kevesebb a legolcsóbb hagyományos tetőcserépénél.

Cikkajánló:

$$2812$$

$$2811$$

$$2810$$