Új lakások rekord idő alatt Felsőzsolcán

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Nemzeti Összefogás Fuvarozói Fórum felajánlásából 30 nap alatt felépült a felsőzsolcai családok számára tervezett lakópark, amelyeket ma vehetnek birtokba a károsultak.

Az új otthonokat a kárt szenvedett családoknak Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, Wáberer György, a Nemzeti Összefogás Fuvarozói Fórum alapítója, Fehér Attila polgármester és Scheer Sándor, a kivitelező Market Zrt. vezérigazgatója adja át.

A lakásokat a város önkormányzata által rászorultsági alapon kijelölt családok kapják. Az eseményen részt vesznek a Nemzeti Összefogás Fuvarozói Fórumhoz csatlakozott vállalkozások vezetői is.

Harminc nap alatt építettek lakóparkot nyereségük terhére a Nemzeti Összefogás Fuvarozói Fórumot alapító vállalatok az árvíz miatt hajlék nélkül maradt felsőzsolcai családoknak. A rekordidejű kivitelezést a Market Építő Zrt. önköltségen végezte el. Az építkezéshez az önkormányzat közművesített telket biztosított.

A több, mint hétezer lakosú Felsőzsolcán óriási pusztítást végzett a júniusi árvíz, a városban 201 házat kell újjáépíteni, a 2.200 ingatlan közül legalább 1800 megsérült.

Cikkajánló:

$$2866$$

$$2865$$

$$2864$$