A WING által épített irodát vásárolta meg az EU

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az Európai Unió vette meg 8,8 millió euróért a WING Zrt. Millenáris Parkban található, Millenáris Modern elnevezésű irodaházát - közölte a fejlesztő az MTI-vel.

Az épület idén ősztől ad otthont az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének, valamint az Európai Parlament Budapesti Tájékoztatási Irodájának.

A 2.200 négyzetméteres és a CIB Bank által finanszírozott irodaház hét szintes, legfelső szintjén - az irodaterületen kívül - egy nagy tárgyaló és egy panorámaterasz kapott helyet. A földszinten és a galérián található az információs központ és a szakkönyvtár. A lépcsőházból közvetlenül lehet lejutni a kétszintes mélygarázsba. Az épület teljes egészében akadálymentes.

A WING 850 ezer négyzetméter ingatlan portfólióval rendelkezik. Ebbe tartozik - egyebek mellett - az Átrium Park irodaház, a Corvinus Egyetem új épülete, a K3 irodaház, a Millenáris Irodaházak, a Máriássy Ház, a Danubius Házak, a Bajor és Polár Center, az East Gate Business Park, a Dél-pesti Üzleti Park és az egri bevásárlóközpont, az Agria Park is.

A WING leányvállalata a kivitelező Market Építő, a kereskedelmi célú ingatlanok közvetítésére és a kapcsolódó tanácsadásra szakosodott ESTON International, a létesítménygazdálkodásban és üzemeltetésben piacvezető Strabag PFS Zrt., az elektromos szolgáltató Vilati és az anyavállalati projektek tervezésében főszerepet játszó Aspectus Architect is.

Cikkajánló:

$$2979$$

$$2978$$

$$2977$$