Megnyílik a Corvin Bevásárlóközpont szerdán

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A francia Ségécé csoport szerdán a józsefvárosi Corvin Sétányon megnyitja Magyarország legújabb bevásárlóközpontját, a 375 millió eurós beruházással elkészült Corvin Bevásárlóközpontot - közölte a Ségécé Magyarország az MTI-vel.

A dél-pesti régióban élő és dolgozó mintegy 400 ezer ember kiszolgálására alkalmas, 4 szintes Corvin Bevásárlóközpontban a bruttó kiskereskedelmi szintterület 34.600 négyzetméter. Ebből a szupermarket 3.600 négyzetmétert foglal el, továbbá 9 közepes méretű outlet (többek között az Electroworld és az Alexandra), több mint száz kisméretű üzlethelyiség, valamint egy teljes étteremszint található. 

Az üzletek között ott lesz a Bijou Brigitte, a Butlers, a C&A, a Cosmos City és a Deichmann is.

A Corvin Sétány projekt Közép-Európa legnagyobb belváros-megújítási programja, és Budapest egyik legnagyobb ingatlanfejlesztési projektje. A 2004-ben indult fejlesztés mintegy 220 ezer négyzetméter belvárosi területre terjed ki a Józsefvárosban.

A megközelítőleg fél millió négyzetméteres, 200 milliárd forintos beruházási program több mint felét az idén október végéig átadják. Ebben szerepel 850 új lakás, 43 ezer négyzetméter iroda, több mint 100 új üzlethelyiség, valamint a belváros legnagyobb sportközpontja, a Life1 Wellness. Hamarosan indul a Corvin Sétány lakásprojekt következő, 260 lakásos üteme. 

A Corvin Sétány elnyerte az Európa legjobb vegyes-funkciós ingatlanprojektje címet a Nemzetközi Ingatlan Díj (International Property Awards) Bloomberg televízióval közösen szervezett európai szakmai megmérettetésén.

Cikkajánló:

$$2994$$

$$2993$$

$$2992$$