Három díjat nyert a Futureal

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Nemzetközi Ingatlan Szövetség (FIABCI) Magyar Tagozata idén tizenkettedik alkalommal rendezte meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívó díj Pályázatot. A FIABCI szakmai zsűrijének döntése alapján idén a Corvin Sétány bizonyult a legjobbnak a hazai mezőnyben.

A Corvin Sétány nemrég elnyerte Európa legjobb vegyes-funkciós ingatlanprojektje címét is, az International Property Awards szakmai értékelése alapján.

A kelet-közép európai ingatlanfejlesztő szakma legrangosabb üzleti díját a prágai székhelyű CIJ (Construction and Investment Journal) alapította 2000-ben. A CIJ Awards az ingatlanüzlet főbb területein működő cégeket és személyiségeket ismeri el.

A Corvin Bevásárlóközpont nyerte a hazai CIJ Awards "Legjobb Bevásárlóközpont Fejlesztés" díját. Az október 27-én megnyílt bevásárlóközpont négy szinten, mintegy 65 ezer négyzetméteren szolgálja ki a látogatókat. Bruttó kiskereskedelmi szintterülete 34.600 négyzetméter, amelyben mintegy 130 üzlet és kiszolgálóegység, valamint egy teljes étteremszint működik.

A Futureal Csoport által fejlesztett bukaresti Fülemüle Park nyerte el a romániai CIJ Awards "Legjobb Lakóingatlan Fejlesztés" díját. A 119 luxus apartmant kínáló 20 millió eurós fejlesztésű projekt Bukarest legvonzóbb és legdinamikusabban fejlődő részén, 5.000 négyzetméteres telken, igazi ősfás környezetben található.

A Futureal csoport 500 millió euró értékű folyamatban lévő, vagy befejezett, illetve további 1 milliárd euró értékű előkészítés alatt álló fejlesztésével a PropertyEU 2009-es tanulmánya szerint az előkelő 10. helyen szerepel az európai ingatlanfejlesztők listáján.

Cikkajánló:

$$3100$$

$$3099$$

$$3098$$