Református gimnáziumot építtet Veresegyház

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Reneszánsz Kőfaragó Zrt. valamint a Juko Építőipari és Szolgáltató Kft. együtt építheti fel nettó 319.537.285 forintért a Veresegyház Város Önkormányzata által közbeszerzésen meghirdetett református gimnázium első ütemét - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A 4 szintes épületrészben 6 tanterem, gyülekezeti terem és díszterem lesz, bruttó 1.640 négyzetméteren.

Az ürömi székhelyű nyertes cégek ajánlat volt a legolcsóbb, a legdrágább ajánlati ár 381.831.102 forintot tett ki. A nyertes ajánlatot követő legkedvezőbb ajánlatot a budapesti székhelyű Gropius Építőipari és Kereskedelmi Zrt. adta nettó 319.900.000 forinttal.

Ajánlattevőkben nem volt hiány. Ajánlatot tett az Épkomplex Kft. (Gödöllő), az Adeptus-H Mély- és Magasépítő Zrt. (Miskolc), a Vortex Építő Építőipari és Generálkivitelező Kft. (Budapest), a Hunép Universal Építőipari Zrt. - Hunép Capital-Bau Beruházó és Fővállalkozó Kft. - Imola Konstrukt Építőipari Kft. (Debrecen), a Hajdu Épker Építőipari és Kereskedelmi Kft. (Szalkszentmárton), ArteLegis 2000 Kft. (Budapest), a Trend Építő Zrt. (Budapest), az Alpine Hungária Építő Kft. (Budapest), a Lőrinci Kft. - M.H.M. Kft. - Partner Derko Kft. (Budapest), az Eco System Hungary Kft. (Budapest), és Prím Építő Kft. (Budapest) is.

Cikkajánló: 

$$3322$$

$$3325$$

$$3324$$