Gyorsított közbeszerzés a zuglói bérlakások és intézmények felújítására

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nettó 1,4 milliárd forint keretösszegű gyorsított meghívásos közbeszerzést kezdeményezett Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzata a tulajdonában lévő lakóépületek és intézmények felújítási munkáira - a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A gyorsított meghívásos eljárást azzal indokolta az ajánlatkérő, hogy a felújítási munkák döntő többségét a nyári szünetben kell elvégezni, így a szerződéseket mielőbb meg kell kötni. A sürgősség miatt a nyílt, a meghívásos vagy a hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárásban az előírt határidőket nem lehetne betartani.

A 3 évre szóló keretmegállapodás alapján megkötendő szerződések értéke 2 millió és 250 millió forint közötti lehet.

Az ajánlatkérő nagyobb cégektől vár ajánlatot. Az ajánlattevőnek ugyanis az elmúlt három év átlagában - évente - legalább nettó 900 millió forint árbevételt kell felmutatnia, ebből legalább 500 milliót az építés-felújítás területéről.

A részvételi jelentkezés határideje május 10. A második fordulóba jutott jelentkezőket május 17-én nevezi meg az ajánlatkérő. A beadott ajánlatok közül az összességében legelőnyösebbeket választja ki az ajánlatkérő.

Cikkajánló:

$$3451$$

$$3450$$

$$3449$$