Működési formát váltott a Masterplast

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nyilvánosan működő részvénytársasággá alakult át április 20-tól a Masterplast Group Zrt., a váltás része a társaság középtávú stratégiájának - közölte a cég kedden az MTI-vel.

Az építőanyag gyártó és forgalmazó társaság közleménye szerint a működési forma váltással együtt átalakult a vállalat legfelső vezetése is. Létrejött az igazgatótanács, amely ellátja az igazgatóság és a felügyelőbizottság feladatait.

Az igazgatótanács elnöke Tibor Dávid, alelnöke pedig Ács Balázs. Megalakult az audit bizottság is, amelyben az igazgatótanács független tagjai - Bojár Gábor, Gara Iván, és Andrew Szőnyi - kaptak helyet.

"A jelenlegi átalakulás szerves része a vállalat középtávú stratégiájának" - idézik a közleményben Tibor Dávidot, a Masterplast igazgatótanácsának elnökét. "A cég fejlődése már évek óta ezen stratégia alapján történik, és amint elérkezettnek látjuk az időt újabb jelentős lépést teszünk a tőzsdei bevezetés irányába" - tette hozzá Tibor Dávid.

A Masterplast Nyrt. 2011. első negyedévében 13,125 millió eurós bevételt ért el, amely megegyezik az előzetes célkitűzésekkel, és csak minimálisan marad el az egy évvel korábbi, 13,302 millió eurós forgalomtól.

Cikkajánló:

$$3452$$

$$3451$$

$$3450$$