Találd meg Álmaid Házát! (X)

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nyereményjáték! Az Ingatlanok.hu meghirdette a legszebb lakhelyek versenyét. Mutasd meg, számodra mit jelent a tökéletes otthon és nevezd be a versengésbe. Aki a legtöbb szavazatot gyűjti be, álomutazást nyer Toscanába!

A versenyben máris több mint százan indultak, és gyönyörűbbnél gyönyörűbb házak képeit töltötték fel. Az eddig benevezett fotókat az Ingatlanok.hu Facebook oldalán nézhetitek meg. Szavazni is tudtok a nektek leginkább tetsző házakra, a legtöbb voksot begyűjtő kép nyer!

Éles küzdelem van kibontakozóban az első helyért, ami nem is csoda, hiszen a győztes egy hetes nyaralást nyer a mesés Toscanába, négy fő részére. Ha te is szívesen pihennél pár napot a gyönyörű itáliai vidéken, ne csak nézelődj, nevezd be kedvenc házadat - talán épp te leszel az a szerencsés, aki elviszi a fődíjat.

Egy játékos tetszőleges számú fotót tölthet fel, melyek külön-külön indulnak a játékban. Ha tehát nem tudsz választani több ingatlan közül, mindet benevezheted. Egy fotóra egy Facebook profillal naponta egyszer lehet szavazni. A feltöltött kép elérhetőségét el tudod küldeni ismerőseidnek, így több szavazatra tehetsz szert. A részletes szabályzatot ide kattintva olvashatod el. >>

Ezeknél is jobbat találtál? Nevezd be a versenybe!

Az Ingatlanok.hu hazánk piacvezető ingatlankeresőjeként természetesen nem csak a játszani vágyókra gondol, a valódi otthont keresőknek is segítünk. Igazi álomingatlanok között válogathatsz kedvedre az ország minden tájáról, ezen a linken. >>

További újdonság, hogy a napokban elindult a Facebook oldalunkon is az ingatlankereső szolgáltatás. Így a népszerű közösségi oldalon böngészve is kereshetsz az Ingatlanok.hu hatalmas, folyamatosan frissülő adatbázisában.

Találd meg nálunk álmaid otthonát! >>