Győzike elbukhatja az álomvilláját

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Szorul a hurok az egykor szebb napokat is látott Győzike és családja körül. Az annak idején a zeneiparban indult, majd reality-sztárrá avanzsált celeb és neje ellen adócsalás és magánokirat-hamisítás a vád, akár teljes vagyonelkobzás is lehet a büntetésük.

Egy vagyonosodási vizsgálat felfedte, hogy a “showman” nem tüntette fel adóbevallásában a hírhedt Győzike-show után járó bevételeket. A kétségkívül egyéni hangvételű reality után befolyt összegek eltitkolása persze sérti a hatályos törvényeket, a Blikk információi szerint 22,2 millió forintos kár került megállapításra.

2007-ben az Ingatlanok.hu hasábjain is meg lett hirdetve a villa...

A hatóságok rájöttek, hogy Győzi színlelt szerződéssel akarta elkerülni, hogy fizetnie kelljen: a műsorért kapott honoráriumát nem saját névre, hanem egy rokona cégének közvetítésével vette fel. A Nógrád Megyei Főügyészség szóvivője bejelentette, hogy az okozott kárnak megfelelő nagyságrendű vagyonelkobzást indítványoznak a salgótarjáni celeb ellen.

Az eljárásnak áldozatul eshet a család ikonikus villája, amit most árulnak Győziék, remélve, hogy némi pénzhez jutnak általa. Annak idején az Ingatlanok.hu kínálatában is felbukkant a villa - akkor már több, mint két éven keresztül nem sikerült vevőt találni rá. Ebben a nem mindennapi reality-helyszín mellett az ár is közrejátszhatott, a 2007-es hirdetésben 58 milliót kértek a kacsalábon éppen nem forgó, 330 négyzetméteres építményért.

...a képek ugyanazok, de vajon vevő lesz-e?

Győzike tehát most ismét nekiveselkedik az üzletnek, hátha ezúttal sikerül vevőt is találnia. Az ár az elmúlt évek alatt valamelyest szerényebb lett, jelenleg 49,9 millió forintot kérnek érte. A hirdetés leírását Győziék nagyon jónak találhatták, mert a friss ajánlathoz is szóról szóra ugyanazt mellékelték, illetve a fotók is a régiek.

A szöveg egyébként még mindig a “legnézettebb valóságshow sztárjaként” emlegeti a Romantic egykori tagját - ami ha új, komoly érdeklődőket nem is feltétlenül szerez, cserébe legalább sokunkat mosolyra fakaszthat...

Cikkajánló:

$$3704$$

$$3703$$

$$3702$$