Felújítási tanácsok is lesznek az őszi Lakásvásáron

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A pénteken nyíló és vasárnap estig látogatható Fundamenta-Lakásvásár idén első alkalommal kiegészül a Ház- és lakásfelújítási kiállítással, összesen több mint száz kiállító lesz jelen a budapesti Syma rendezvényközpontban - közölte a rendező Lakásvásár Médiacsoport az MTI-vel szerdán.

A vásárra most is sok új budapesti és környéki lakást hoznak a fejlesztők, köztük olyanok is, akik korábban távol maradtak a rendezvénytől. A forgalmazók használt lakásokat és telkeket is kínálnak.

A bankok hiteleket kínálnak, míg a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. előtakarékossági konstrukciókat mutat be. A megbízható és ellenőrzött minőséget garantálók anyaggyártók, forgalmazók és kivitelezők lesznek jelen a Ház- és lakásfelújítási kiállításon a közlemény szerint.

Az energiahatékony otthonteremtésnek ad helyet a Zöldsziget. Itt mutatkoznak be a készház-, valamint a passzívház építők is.

A Fundamenta-Lakásvásár megnyitója előtt, pénteken délelőtt idén is lesz ingatlanszakmai konferencia. Itt - többek közt - Gergely Károly, a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. elnök-vezérigazgatója, az Otthonteremtési Tanácsadó Testület vezetője, Harmati László, az FHB Bank üzleti-vezérigazgatója, valamint Csillag Tamás, a most alakuló Nemzeti Eszközkezelő vezérigazgatója tart előadást.

Cikkajánló:

$$3723$$

$$3722$$

$$3721$$