Álomrezidencia az Aranyhegy mellett

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Eladósorba került a Ruttner Farm. A Ceglédbercel mellett található birtokon lovaspályák, karámok és tavak mellett olyan látványosságok is találhatóak, mint a Borok Temploma.

Dr Ruttner György akár a médiából is ismerős lehet sokunknak, hiszen a sztárügyvéd olyan ismert személyek érdekeit képviselte már, mint Stohl András vagy Damu Roland. Azt már talán kevesebben tudják, hogy szabadidejében kiváló borász, valamint lelkes rajongója a lovaknak és lovas sportoknak.

A 4-es főút mellett található hatalmas területen a rusztikus stílusban épült rezidencia mellett számos látnivaló akad. Az aszfaltozott parkoló 300 autónak tud helyet adni, amire gyakran szükség is van: a farm ugyanis méreteiből adódóan gyakran ad helyet konferenciáknak, megbeszéléseknek. Ugyanitt található a 22 méter átmérőjű Borok Temploma, ahol a többszáz férőhely miatt koncerteket, előadásokat is szoktak tartani.

A Budapesttől 58 kilométerre fekvő ceglédberceli birtok persze sokak számára nem a gyönyörű főépület és nem is a jó borok miatt ismerős, hanem a lovak révén. Az Aranyhegy lábánál elterülő Ruttner Farm Lovas Klub istállójából kikerült állatok ugyanis rendszeresen felbukkantak a hazai díjugrató versenyek résztvevői között. Maga Dr. Ruttner György a Magyar Lovas Szövetség tagjaként is sokat tett a hazai lovas sportokért.

A 4.5 hektáros farm nyugati részét uraló rezidencia belső részén 8 háló, 4 fürdőszoba, amerikai konyha és hatalmas nappali osztozik. A mintegy 1000 m2-es épület és a farm együttes becsült értéke kb. 1.5 millió euró.

Ezt olvasta már?

$$3731$$

$$3730$$

$$3729$$