Álomotthonba költözött hazánk legszebb nője - Fotók!

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nem unatkozik mostanság a 2011-es Miss World Hungary díjat besöprő Szunai Linda. A 18 esztendős szépség ugyanis párjával beköltözött élete első lakásába. A zuglói otthont a versenynek köszönheti, egy évig fog itt élni.

“Gyönyörűen be van rendezve, nekünk alig kell hozzá vennünk valamit. Az élénk kék, a fehér és a bézs szín dominál. Nyugodtan nevezhetjük luxuslakásnak, dizájnos és modern” - lelkendezett a pátyi születésű Linda, aki a 2000 jelentkező közül beválogatott 20 legszebb lány közül lett az első hazánk legrangosabb szépségversenyén.

Forrás: Tv2

Az új otthon is a verseny egyik nyereménye volt, egyúttal ez Linda első saját lakása. A zuglóban található lakás modern színvilága, a teljesen gépesített, felszerelt konyha és a fiatalosan berendezett ebédlő hamar elvarázsolta a szépségkirálynőnket.

Forrás: Tv2

Különösen elégedett a terasszal, ami szerinte “kétszer akkora, mint a lakás” - idézi a Pink.hu Lindát. Ráadásul a panoráma is rabul ejtette a lányt, mivel kiváló rálátás nyílik a budai hegyekre.

Forrás: Tv2

Linda nem egyedül élvezi majd a kellemes környezetet, ugyanis szerelmével költözött be, aki egyben a menedzsere is. A szépségkirályő még sosem élt külön a szüleitől, de borítékolható, hogy remekül fogja majd érezni magát.

Forrás: Tv2

Ezt olvasta már?

$$3742$$

$$3741$$

$$3740$$