Fluor Tomi és SP szakítottak, szétköltöznek!

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

„Egy kicsit már sok!” – nyilatkozta Fluor Tomi. A sztár egy csendes albérletbe költözött, távol SP-től.

„Egy kicsit már sok!” – nyilatkozta Fluor Tomi, amikor a média az elválás okairól kérdezte. A sztár egy csendes albérletbe költözött, és egy év múlva meg szeretné venni saját tulajdonú ingatlanát!


A tinibálvány még a nyáron elhatározta, hogy külön költözik barátaitól, SP-től és Brasch Bencétől, mert nehezen viselte a nagy nyüzsgést. "Sajnos túl sokan tudják, hol lakunk. Ha lemegyek reggel az utcára, lent várnak a lányok a ház előtt, ajándékokkal a kezükben, és leveleket dugdosnak a kulcslyukba. A lépcsőházunk falai is tele vannak firkálva, ez pedig egy kicsit már sok.  – nyilatkozta az Új Ásznak a Mizu előadója.


"Az otthonom most a belvárostól picit távolabb, egy csendes lakóparkban található. Konyha, nappali, háló, fürdőszoba és erkély is tartozik hozzá. Színek tekintetében a fekete és a fehér dominál, de rózsaszín, babakék és barna elemek is lesznek benne.” – mesélte Tomi, akinek a szülei és a menedzsere segítettek a lakás berendezésében. A rapper csak amiatt aggódik, hogy kedvenc sapkáinak hol talál megfelelő helyet a kis lakásban.

 
 
 
 
További cikkeink:
$$3792$$
$$3791$$
$$3790$$
$$3789$$