Stresszmentes költözés – Létezik? (X)

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Költözés… Már a szó hallatán is összerándul kicsit az ember gyomra, pedig még közel sem gondolt bele abba, hogy mennyi csomaggal, cuccal, bedobozolással jár az egész, nem is beszélve a bútorok tologatásáról, átpakolásáról és a feleslegesnek tűnő tárgyak raktározásáról. Az ezzel járó idegeskedésre két dolgot is ajánlhatunk: kortyolgasson el egy gyógyteát, illetve helyezze biztonságba azokat az értékeit, melyekre egyelőre nincs szüksége, vagy csak zavarnák a költözés gondtalan menetét. Hova? A válasz egyszerű…

Ha szembesült vele, hogy mennyi mindent kellene elpakolni (szánkó, korcsolya, sífelszerelés, felfújható medence stb.), akkor se essen kétségbe. Az amerikaiak már közel 50 éve tudják, mennyi bosszúságtól kímélik meg magukat azzal, ha a szükségtelen használati cikkeiket nem otthon, hanem önkiszolgáló raktárakban tartják.

Az alapelv egyszerű: a kifejezetten erre a célra épült raktárépületekben mindenki akkora tárolót bérel és az után fizet, amekkorára szüksége van. Csak annyi a dolgunk, hogy eldöntjük, mit szeretnénk tárolni, mennyi időre, kiválasztjuk a nekünk megfelelő tárolót és biztonságosan elcsomagoljuk a tárolandó dolgokat. Ez egy költözést is nagymértékben megkönnyíthet, hiszen csak azokra a dolgokra kell koncentrálni, melyek valóban fontosak az Ön számára.

Ma már Magyarországon is van lehetőség erre, hiszen közel egy éve hazánkban is megtalálhatóak az Euro Mini Storage raktárak. Budapesten, az M5-ös autópálya mellett található mini raktárak praktikus és biztonságos módját kínálják az értékek tárolásának, akár hosszabb távról, akár csak egy költözés átmeneti időszakáról legyen szó.

Természetesen az itt tárolt értékeket állandó védelemben részesítik, az épület főbb pontjait 36 kamera pásztázza, minden raktárhelyiség külön riasztóval és füstérzékelővel van ellátva, és nem hiányzik a hús-vér őrizet sem. A biztonsági óvintézkedések ellenére az ügyfelek egy chipes beléptető kártya segítségével a nap bármely órájában azonnal, könnyedén hozzáférhetnek holmijaikhoz.

Danu M. Temelie, az Euro Mini Storage vezetője szerint a raktározás ma már kényelmi szempont is: „Szeretnénk partnerek lenni, és elérni azt, hogy az önkiszolgáló raktározás háztartásunk természetes kiegészítőjévé váljon. Ügyfeleinknek utánfutóinkkal segítünk a szállításban, melyeket mindennap díjmentesen vehetnek igénybe négy órára. Emellett csomagolóeszközöket árulunk, illetve az Euro Mini Storage Facebook és Twitter oldalain hasznos tárolási tanácsokkal szolgálunk.”

AKCIÓ! Az Euro Mini Storage és a Kuponmánia.hu jóvoltából most hatalmas kedvezménnyel próbálhatod ki a szolgáltatást. Ha lecsapsz a kuponokra, a 4 és a 6 hónapos bérlés díjából 80% kedvezményben részesülsz. A 4 hónapos kedvezményt itt éred el, a 6 hónaposat pedig itt veheted igénybe. »

www.euroministorage.hu

Ezt olvasta már?

$$3789$$

$$3788$$

$$3787$$