A TriGranit eladta négy irodaháza 74 százalékát

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A TriGranit Fejlesztési Zrt. eladta a Heitman European Property Partners IV (Hepp IV) amerikai befektetői csoportnak a Millennium Városközpontban található négy irodaház 74 százalékot kitevő tulajdonrészét – jelentette be Demján Sándor, a TriGranit elnöke kedden, sajtótájékoztatón, Budapesten.

Demján Sándor értékelése szerint "az év ingatlanüzlete" azt jelzi, hogy az amerikai befektetői csoport bízik az országban. A TriGranit elnöke elmondta, hogy az általuk fejlesztett és üzemeltetett Millennium Tower I, II, III, valamint a H irodaépület 26 százaléka továbbra is a TriGranit tulajdonában marad, és üzemelteti a létesítményeket.

A TriGranit közlése szerint a Millennium Tower I, II, III, valamint a H irodaépületben lévő mintegy 70 000 négyzetméter irodaterületet érintő befektetés, beleértve a banki finanszírozást, megközelítette a 45 milliárd forintot, ez a magyar ingatlanpiac legnagyobb idei ingatlanértékesítése, amely önmagában 50 százalékkal növeli a teljes magyarországi ingatlan-tranzakciós volument.

További cikkeink:

$$3879$$

$$3878$$

$$3877$$

$$3876$$