Cselezd ki a fagyot! (X)

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Régóta nem látott hideghullám söpör végig Európán, beleértve hazánkat is. Mondják, a java még csak most jön, és az enyhülésre is várni kell.

Közben a garázsban tárolt, de egyébként működőképes dolgaink szétfagynak, és innen már tényleg csak a szeméttelepre vezet az út. Ha pedig elolvad az utóbbi napokban esett tetemes mennyiségű hó, a fél ország garantáltan mocsárrá válik, álmunkban se gondolnánk, milyen helyeken fog megjelenni a víz. Mit tehetünk, hogy a lakásban már nem férő, egyéb helyen tárolt holmijaink biztonságban legyenek?

A világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendő mini raktárak jelenthetik a megoldást. Ezeket a kis területű raktárakat direkt magányszemélyek, kisvállalkozások részére találták ki, akiknek csupán néhány négyzetméter tároló helyiségre van szükségük. Természetesen így a bérleti díj se szökik a csillagos égig, csupán annyi területért fizetünk, amennyire szükségünk van.

Hol találhatunk ilyen raktárt? Budapesten, a Gyáli úton, az Euro Mini Storage-t, mely őrzött, egyedi beléptető rendszerének köszönhetően a nap bármely órájában elérhető, és a téli időszakban fűtött is.

Ráadásul mindig igyekszik a bérlők kedvében járni, különböző akciókkal téve még vonzóbbá a szolgáltatását. Most például az első hónapban akár már 1 forintért is bérelhetünk mini raktárt (az akció feltételei ITT tekinthetők meg)! Messze van még a tél vége, ne hagyjuk, hogy a kíméletlen hideg tönkretegye ideiglenesen parkoló pályán lévő, de egyébként még használható dolgainkat!