Kilakoltathatják VV Fecót

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Amennyiben nem fizeti be az önkormányzattól bérelt lakása utáni hátralékot sürgősen, családostól utcára kerülhet a valóságshow szereplő.

“Három hete, hogy kijöttem, egy forintot nem kerestem, még haknizni sem hívtak. Hiteleink és személyi kölcsönünk is van” - nyilatkozta a Blikknek az elkeseredett VV Fecó. A Pécsen élő férfi közel 6 hónapot töltött a VV villában, ezalatt a családja lényegében kölcsönökből tartotta fenn magát, amikre most sürgősen megoldást kellene találni.

A bulvárlap azt írja, VV Fecó bízott abban, hogy a show ismertté teszi és sok fellépésre hívják majd, amiből fizetheti a felvett kölcsönöket, hiteleket, de egyelőre nincs érdeklődés a pécsi férfi körül, egyetlen hakni sem jött eddig össze neki.

Az önkormányzat már értesítette egy hivatalos levél formájában, hogy amennyiben nem rendezik a lakás után fizetendő hátralékot, úgy 15 napon belül kilakoltatják őket. VV Fecó most az önkormányzat türelmében bízik és reméli, mielőbb megkapja járandóságát az RTL Klubtól és rendezheti a tartozásait.