Hova tegyelek? Ez itt a kérdés! (x)

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hónapokig tartó katalógusböngészés, spórolás után eljött végre a nagy pillanat: a szállítók meghozták az új szekrénysort! Igen ám, de hova tegyem a régit?

Távolról sem egyszerű kérdéskör ám a bútorok tárolása!

A verzió: egyszerűen kidobom. Hm, de mi van, ha egyszer még szükségem lesz rá?

B verzió: elajándékozom. Ha szükségem lesz rá, visszakérem. Ötlet elvetve, ciki lenne.

C verzió: szétkapom és leviszem a garázsba. Levinném, ha nem lenne már így is dugig. Gondolkodjunk csak…

Megvan! D verzió: keresni kellene egy raktárt. Nem hangárt, csak valami olyat, ahol néhány négyzetmétert tudok bérelni, ésszerű összegért, és így egyszer és mindenkorra lezárhatom a bútor raktározás problémakörét.

Nézzük csak… Ez meg mi? Euro Mini Storage az M5-ös autópálya mentén??? A néhány négyzetméter stimmel, mi mást nyújtanak még? Ó, a nap 24 órájában elérhetők, kamerákkal őrzött terület, tűzjelzők is vannak, egyedi beléptető-rendszerrel rendelkeznek, és egészen a bérelt raktárig hajthatok a kocsival! Sőt, a csomagoláshoz is megvásárolhatok mindent, nem kell össze-vissza bolyonganom a városban, mire beszerzem a dobozokat, fóliákat, ragasztószalagokat! Nini, még kedvezményt is kaphatok!

Az első hónapot megúszhatom 1Ft-ból, és a továbbiakban is korrekt árakra számíthatok. Nem is tudom, mire várok még, fel is hívom a honlapjukon megadott számot, és megérdeklődöm, hogyan is üthetnénk nyélbe ezt a bútor tárolás dolgot.

Bővebb információ »