Felejtsd el a pókhálós sarkot! (x)

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Végre itt a tavasz, a jó idő, a napsütés! Ezzel együtt a csúszós utaknak is búcsút inthetünk, és a téligumit nyárira cserélhetjük.

Amennyiben a következő fagyok beálltakor nem akarunk új garnitúrát felszerelni a járművünkre, úgy gondoskodni kell a téligumi megfelelő tárolásáról. Az autógumi raktározása azonban egy kicsit többet követel meg tőlünk annál, hogy egy pókhálós sarokban várja a készlet a következő szezont.

Az autógumi tárolás egyik alapfeltétele a száraz, hűvös, napfénytől védett hely. Emellett, ha a gumi a felniről le van szerelve, akkor állítva ajánlott tárolni, felnivel már lehet akár egymásra fektetve is. Távolról se biztos, hogy biztosítani tudjuk a megfelelő körülményeket, illetve elegendő helyünk van.

Ebben az esetben kiváló megoldást jelenthet számunkra az Euro Mini Storage Budapesten az M5-ös autópálya mellett, ahol az igényeinknek megfelelően bérelhetünk raktárhelyiséget. Ráadásul a terület őrzött, tűzjelzőkkel felszerelt, és a nap 24 órájában bármikor el tudunk jutni a bérelt helyiséghez. Az árak szolidak, és mindig van valamilyen akció, mellyel még tovább kímélhetjük a pénztárcánkat. Ha tehát már kezdett fájni a fejünk a téligumi raktározás miatt, akkor Aspirin helyett inkább keressük fel az Euro Mini Storage-t.