Ajaj, útban van a szekrény… (x)

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Lakásfelújítás, költözés - ilyenkor gondot okozhat ingóságaink ideiglenes tárolása.

A nyár egyik fele a vakációról, a pihenésről szól, a másik viszont sokunknál a felújítás időszaka, sőt, a költözködési kedv is jelentősen növekszik a meleg hónapok alatt. Igen ám, csakhogy komoly fejtörést tud okozni az embernek, hogy hova is tegye a bútorait, míg a mesterek glettelnek, festenek, burkolnak, vagy amíg éppen a rokonoknál húzza meg magát, arra várva, hogy megkapja az új lakás kulcsát.


A lakásfelújítás iszonyatos kosszal jár, még akkor is, ha a szakik ügyelnek rá, hogy a lehető legtisztábban dolgozzanak, rendszeresen felsöpörnek, felmosnak maguk után. Aki egyszer már átélte ezt, az jól ismeri a látványt, ami akkor fogadja, mikor leveszi féltett bútorairól a takaró fóliát. Valamennyire véd, de a por nagyon ravasz jószág, bejut a legelképesztőbb helyekre is. Aztán jöhet a súrolás, akár egy héten keresztül is… Az is előfordulhat, hogy össze se tudjuk annyira pakolni a szekrényeket, polcokat, ágyakat, foteleket, stb., hogy a felújítási munkákhoz elegendő hely legyen.
Ha pedig új albérletbe, lakásba költözünk, jó eséllyel előállhat az az áldatlan állapot, hogy 1-2 hétig (ne adj isten, tovább) ismerősöknél, rokonoknál kell meghúznunk magunkat, hiszen a régi lakot már el kellett hagynunk, de az újat még nem vehetjük birtokba. Mi még csak-csak elférünk, na de az ingóságaink?


Ezekre a gondokra nyújt megoldást az EuroMiniStorage. Hogyan? Igényeink szerint akár néhány négyzetmétert is bérelhetünk, minimális időtartamra is. Így kényelmesen elhelyezhetjük bútorainkat, akár már néhány ezer forintért. Olcsó húsnak híg a leve, kondul meg ilyenkor a vészharang a fejünkben. Nos, ebben az esetben nem. Az M5-ös autópálya mentén lévő raktár területe kamerákkal őrzött, a raktárszobák egyedi riasztóval szereltek és tűzjelzővel is el vannak látva. Emellett a nap 24 órájában hozzáférhetünk az itt elhelyezett értékeinkhez, és autóval is egészen a bérelt mini raktárig tudunk menni, így cipekednünk se kell, ami valljuk be nagyon nagy könnyebbség, mikor esetenként súlyos bútorokról van szó. Ráadásul a szolgáltatáshoz az is hozzátartozik, hogy helyben be lehet szerezni a szállításhoz szükséges csomagoló és ragasztó anyagokat, tehát időt, energiát és pénzt spórolhatunk, hiszen nem kell a fél várost bejárni ezekért a kellékekért. További információ ITT található az EuroMiniStorage-ről, melynek a szolgáltatása már hazánkban is egyre népszerűbb, hiszen minőségi, egyedi igényeket is kielégítő tárolási lehetőséget kínál korrekt áron.

EuroMiniStorage»