Ugye te se szeretnél szétfagyni? (x)

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Emlékszel még a februárra, a hatalmas hótömegre és arra a rettenetes hidegre, mely fél perc alatt elkezdett jégkockává alakítani a legmelegebb öltözet ellenére is? Nincs rá garancia, hogy ezen a télen nem lesz részünk hasonló élményben…

Ám míg mi be tudunk menekülni a meleg szobába, addig járműveink nem. Míg a motorod nyáron jól érezte magát a szabadban némi árnyék alatt, addig a téli fagy már komoly károkat tehet benne. Ha eddig nem tetted, bérelhetsz garázst. Horror összegért. A legtöbb esetben ráadásul egy jobb zár a biztonság maximuma, ami egy gyakorlott tolvajnak nem jelent különösebb akadályt… Emellett a hőmérséklet is gondot okozhat, ha kint jócskán a nulla alá csúszik a hőmérő higanyszála, akkor az a garázsban is érződik, akár itt is a mínuszok vehetik át az uralmat, hacsak nem fűthető a helyiség, ami nem olcsó mulatság. Különben is, nem túlzás egy motornak egy egész garázst bérelni?


Mindenki maga dönti el, ám ha valaki egyéb lehetőségeket keres, akkor annak a figyelmébe ajánljuk az EuroMiniStorage-t (1097, Budapest, Gyáli út 50.). Nem írunk róla ódákat, inkább felsorolunk néhány fontosabb érvet, miért:
-    egy motornak elég 4-5 négyzetméter, itt ennyi is bérelhető
-    minden egyes raktárhelyiség külön riasztóval van ellátva
-    a raktárak fűtöttek, az EuroMiniStorage garantálja a minimum 10 fokos állandó hőmérsékletet
-    a raktárak tűzjelzővel vannak ellátva


Bővebb információ: EuroMiniStorage»