Saját aquapark 600 millióért

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nem mindennapi luxusingatlan kötött a minap egy amerikai ingatlanárverésen: a különleges épülethez bő félhektáros aquapark is tartozik, több mint 600 millióért árulják.

Az előző tulajdonosok a közel 6500 négyzetméteres birtokon igazi mesebeli világot varázsoltak a nevadai homokba, valódi aquaparkot hozva létre a Boulder City-ben található ingatlanon. A nyilvánvalóan csillagászati összegekből kialakított területen kisebb-nagyobb medencék hálózata terül el, lényegében egy saját privát folyót alkotva, melyet csúszdák, mesterséges vízesések és egyéb látványelemek tarkítanak.

Aki esetleg nem mártózna meg szívesen a medencék valamelyikében, az a szárazföldön is talál magának rekreációs lehetőséget. Az elmaradhatatlan teniszpálya mellett két minigolf pályán is prímán el lehet ütni az időt a mesés környezetben.

Fotók: realtor.com

Bár az igazi “nagy durranás” kétségkívül a körítés, maga a 2004-ben épített házon is van mit csodálni. Összesen 6 hálószoba és 7 fürdőszoba található benne, a belsőépítészeti megoldások rendkívül igényesek, a kilátásra szintén nem lehet panasz.

Mint bevezetőnkből kiderül, a tulajdonosoknak nem igazán jöttek össze a dolgok az utóbbi időben, így a káprázatos villa egy bank tulajdonába került tartozásaik fejében, most pedig új gazdát keres. Az bő 660 millió forintnak megfelelő amerikai dollár.

Még több lélegzetelállító kép és további részletek >>