Senkinek nem kell a tévésztárok luxusvillája

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Közel 40 millióért adna túl családi házán a tévéképernyőről ismert Tatár Csilla és párja, Gönczi Gábor, a vevők azonban egyelőre elkerülik őket.

A TV2 és RTL Klub műsoraiból ismert műsorvezetők a jelek szerint megunták a főváros zaját és a körülöttük cirkáló, gyengébb pillanatokra vadászó lesifotósokat, ezért vidékre költöznének a Blikk információi szerint. Fővárosi otthonukat emiatt eladnák, de az egyelőre furcsa mód nem kell senkinek.

A pestújhelyi 132 négyzetméteres ingatlan mind küllemét, mind berendezését tekintve igen magas színvonalat képvisel: egyedi tervezésű épület, ráadásul a berendezési tárgyak döntő többsége is kifejezetten ide lett megálmodva, majd legyártva.

“Minőségi fabútorok, kovácsoltvas kiegészítők, üveglépcső, rejtett megvilágítású falfülkék” - hívja fel a figyelmet az extrákra az internetes apróhirdetés szövege. Külön kiemelik, hogy beépített riasztórendszer és két kamera is ügyel majd a leendő lakók biztonságára.

Az új lakók azonban egyelőre nem igazán akarnak felbukkanni, annak ellenére, hogy már régóta meghirdették a házat. Az ár 42.9 millió forintról indult eredetileg, most 39.9 millió forintnál tart - bár ez lassan reálisnak is mondható, elképzelhető, hogy nyesegetni kell még azon az árcédulán a siker érdekében.