Hét lakat helyett (x)

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ahogy egyre kopaszabbá válnak a fák, úgy válik egyre alkalmatlanabbá a kerékpározásra az idő. Mikor pedig végleg beköszönt a nagy hideg, ami bónuszként még az utakat is

Ahogy egyre kopaszabbá válnak a fák, úgy válik egyre alkalmatlanabbá a kerékpározásra az idő. Mikor pedig végleg beköszönt a nagy hideg, ami bónuszként még az utakat is korcsolyapályává változtatja, akkor már végképp nem ajánlott két keréken közlekedni.

Ha nem kertes házban lakunk, akkor gondot okozhat a biciklik tárolása. Az egyik lehetőség a garázs (már ha van), csakhogy a szemfüles tolvajok kifigyelhetik, mi lapul az autónk mellett, és hát a hosszú téli éjszakákon nem nehéz feltűnés nélkül munkálkodniuk… A társasház közös tárolójába is betehetjük a kerót. Ez se tolvaj mentes, ráadásul számolni kell vele, hogy mások esetleg rátesznek ezt-azt, megkarcolódik a festés, nyolcas lesz a kerékben stb. …vagy fel is vihetjük a lakásba, kiváló porfogó. Arról már nem is beszélve, hogy folyamatosan kerülgetnünk kell. Egyéb lehetőség? Nos, bérelhetünk külön raktárhelyiséget.

Nem viccelünk. Az EuroMiniStorage-ben (1097, Budapest, Gyáli út 50.) már 1-2 négyzetméter is bérbe vehető, akár 1-2 hónapra is. Ráadásul a raktárhelyiségek egyéni beléptetősek, külön riasztóval vannak ellátva, tűzjelzővel szereltek, és télen is garantált az állandó minimum 10 fokos hőmérséklet. Mindez pénztárcabarát áron, mely igazán nem sok azért cserébe, hogy biztonságban tudjuk a kerékpárunkat, olyan körülmények között, hogy tavasszal szinte csak pumpálni kell, hogy újra felpattanhassunk rá.

További információ: EuroMiniStorage»