AEG mosogatógépek, 125 napos visszavásárlási garanciával (x)

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Eddig nem volt mosogatógépe, de új otthonában szívesen választaná ezt a kényelmes és környezetbarát megoldást a kézi mosogatás helyett?

Most itt a lehetőség, hogy 125 napon keresztül, minden kockázat nélkül kipróbálja, milyen egy igazán minőségi mosogatógéppel mosogatni. Tegye próbára az AEG mosogatógépeit, nem fog csalódni bennük!


Új lakás vásárlása esetén a legtöbbször szükség van új háztartási készülékekre is. A hűtő, a sütő, a főzőlap, vagy a mosógép elmaradhatatlan kellékei egy háztartásnak. A mosogatógépre azonban még ma is sokan úgy tekintenek, mint luxustermékre. Akik még nem használtak ilyen készüléket, kétségeik lehetnek, hogy tényleg alaposan tisztára mossa-e a főzés során használt edényeket, nem hangos-e egy mosogatógép, és nem fogyaszt-e több vizet, mint a kézi mosogatás.


Az AEG ProClean mosogatógépekről bátran kijelenthetjük, hogy szenvedélyük a tökéletesség, hiszen minden eddiginél alaposabban és precízebben mossák tisztára és szárítják cseppmentesre az edényeket, bárhogyan is pakoltuk be őket a gépbe. A ProClean mosogatógépekben az alsó vízkarra, egy önállóan is forgó, plusz szórókar került. Így a vízsugár az edények legnehezebben elérhető részeire is eljut, ezáltal sokkal precízebben képes elmosni az erősen szennyezett edényeket is.


A gépi mosogatás valóban környezetbarát a kézi mosogatáshoz képest. Miközben egy átlagos kézi mosogatás vízfogyasztása 103 liter, addig a mosogatógép ezt 10 liternyi vízből elvégzi. Az AEG mosogatógépek többsége A+ és A++ energiaosztályú, és kiváló tisztítási hatékonysággal dolgozik ráadásul rendkívül csendesek, működésük szinte alig hallható.


Az AEG idén ünnepli fennállásának 125. évfordulóját. Ebből az alkalomból 125 nap visszavásárlási garanciát adunk ajándékba minden vásárlónknak, aki 2012. október 20. és december 31. között AEG mosogatógépet vásárol a Márkabolt üzleteiben. Az 125 napos visszavásárlási garancia minden szabadonálló és beépíthető AEG mosogatógépre vonatkozik, de kizárólag a Márkabolt üzletekben vásárolt modellekre érvényes.


Nos, ha eddig még nem volt mosogatógépe, most eljött az Ön ideje! Térjen be valamelyik budapesti Márkabolt üzletbe, vagy a MOM Park bevásárlóközpontban található első hazai AEG márkaboltba, illetve látogasson el a www.markabolt.hu weboldalra, és tudjon meg még többet az akció részleteiről.