Tavasszal készül el a Váci Greens első épülete

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Azért, hogy az eredetileg tervezett épületet egy szinttel - 1 300 négyzetméterrel - 15 692 négyzetméterre növelje, csak jövő tavasszal adják át az első épületet.

Azért, hogy az eredetileg tervezett épületet egy szinttel - 1 300 négyzetméterrel - 15 692 négyzetméterre növelje, csak jövő tavasszal adja át az Atenor a Váci Greens első, A-jelű épületét - közölte a NYSE-Euronext tőzsdén jegyzett belga ingatlanfejlesztő az MTI-vel.

Váci Greens

Az ingatlanfejlesztést az Atenor közvetlenül, saját forrásból finanszírozza. A belga beruházó által elkülönített 150 millió eurós hosszú távú forrásnak köszönhetően sem a budapesti, sem a Belgiumban, Luxemburgban, és Romániában futó - összesen 650 ezer négyzetméternyi - projekt befejezése sem függ banki finanszírozástól.

Az "A" kategóriájú irodaépület Budapest legnépszerűbb üzleti környezetében, a Váci úti "irodafolyóson" helyezkedik el. A projekt a budapesti irodafejlesztések közül elsőként elnyerte a BREEAM "Excellent" minősítést, amely annak zöld jellegére utal.

Váci Greens
Képek forrása: vacigreens.hu

A fejlesztő tájékoztatása szerint a szóban forgó épület nem csupán az egyetlen Váci úton fekvő irodaház, amit 2013-ban fejeznek be, hanem az egyetlen jövő évben átadásra kerülő új budapesti irodaprojekt is.