Hova tegyem a téli kabátom? (x)

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Olyan nagyszerű érzés végre lehántani magunkról a vastag, mázsás téli kabátot és könnyű tavaszi dzsekiben élvezni, hogy végre bizsergetőn langyos az idő!

Az már kevésbé felemelő érzés, mikor tanácstalanul állunk a szekrényünk előtt, és azon agyalunk, hogyan is tuszkoljuk bele a nagykabátot, a csizmát, és az egyéb meglehetősen helyigényes téli holmikat.


Az egyik nagyszerű mód, ha az ágy alá tolható, zipzározható tartóba préseljük a téli motyót. Feltéve, hogy az ágy alatt van elég hely. Esetleg dobozolhatjuk és a garázsba is levihetjük a fagyos időkre szánt cuccokat, ha nem félünk, hogy a rágcsálók rákapnak.


Kíméletesebb, biztonságosabb megoldás is létezik! Az EuroMiniStorage, mely már Magyarországon is egyre ismertebbé válik. Az Egyesült Államokból eredő mini raktárszolgáltatás, melynek a keretében akár 1 négyzetméter területet is bérelhetünk olyan extrákat is biztosít, mint a raktárak 24 órás elérhetősége, kamerás biztonsági rendszer, beépített tűzjelző, klimatizáltság. Emellett a raktárok elé autóval is be lehet állni, így nem kell cipekedni. Akár rövid időtartamra is bérelhetünk raktárt, az M5-ös mellett található EuroMiniStorage-ban.


További információk az EuroMiniStorage honlapján, ahol ingyenes telefonos visszahívást is kérhetünk.