És mi lesz a nyár után? (x)

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ősz. Eső. Sár. Szél. Hideg. Lehet összepakolni a nyári holmikat, és eltenni őket a következő évre. Már ha van hova.

Sokszor bele se gondolunk, hogy a kerékpár, a családi medence, a nyugágy, a grillező hol fogja majd átvészelni a hideg hónapokat, mikor megvesszük őket, hiszen messze még a szezon vége. Ám mikor elérkezik csak tanácstalanul állunk előttük egyik lábunkról a másikra állva, a fejünket vakarva, hogy na akkor most mi legyen. Sakkozunk a rendelkezésünkre álló térrel, ide tesszük a dobozt, oda pakoljuk. Valahogy elfér, de nagyon inog az építmény, és szűk a hely. Ideje lenne szedni a sátorfánkat és új ingatlan után nézni?

Inkább keressünk megfelelő tárolót! Kevesebb idő és fáradtság, mint az új otthon, hogy az anyagiakról már ne is beszéljünk! Csupán a papírmunka többe kerülne...

Euroministorage Euroministorage

Az Euroministorage raktárházban már akár 1 négyzetméternyi helyet is bérelhetünk, vagy többet, attól függően, mekkora térre van szükségünk. A dolgaink, mindegy, hogy ruhákról, sátorról, kerékpárról vagy éppen motorcsónakról van szó, biztonságban vannak, hiszen kamerák figyelik a területet, tűzjelző található a raktárakban. Ráadásul a nap 24 órájában beléphetünk az Euroministorage épületébe, egészen autóval mehetünk a bérelt raktárig, így nem kell cipekednünk sem!

Bővebb információk az Euroministorage honlapján, illetve ITT kérhetjük, hogy a raktár munkatársai telefonon vegyék fel velünk a kapcsolatot.