Nem sikerül értékesíteni a Győzike villát. Zuschlag segít?

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Gáspár-rezidancia hirdetése az ingatlanok.hu-n is megtalálható, a tulajdonosa közel 50 millió forintot vár érte.

A BorsOnline tavalyi cikke szerint a környék legelhanyagoltabb háza lett a Gáspár család tulajdona, amelyről képek is készültek. A közutálatnak örvendő Győzi akkor így nyilatkozott az újságnak:

„Nem érdekel, ha utálnak, ez kölcsönös. Eluralta az irigység az egész várost. De azt üzenem nekik, hogy amíg az agyamat és a lábamat tudom használni, addig velem úgysem bírnak. Tőlem nem fognak megszabadulni, akiknek ez nem tetszik, az költözzön el. Még segítek is neki bútort cipelni!”

Az ingatlanok.hu hirdetésében viszont ragyogó épületet látunk, 300 négyzetméteren gyönyörű és változatos színeket, a show-ból ismert elemekkel és díszítésekkel. Sőt, most még 100.000 Ft értékű kupon is jár a ház vásárlása mellé az egyik legnagyobb elektronikai áruházláncban – különleges akció a színpompáért cserébe.


Mi lesz az elhagyatott ingatlan sorsa?

Felreppentek olyan pletykák is, hogy Zuschlag Jánossal karöltve éttermet csinálnak a házból. A börtönviselt expolitikus és az adócsalással vádolt Gáspár Győző a lelakott salgótarjáni épületből így próbálnák meg a legtöbbet kihozni, mivel eladásra irányuló próbálkozások hosszú évek óta sikertelenek. Először nem az étterem megalapítása volt a cél, Zuschlag, mint komoly érdeklődő tekintett a villára, de azért mindössze csak 6 millió forintot lett volna hajlandó átadni győzőnek, aki felháborodva utasította el a kérést. Csak találgatni merünk, hogy mennyibe kerülhetett a villa felépítése.

Az étterem nyitásának időpontja kérdéses, kíváncsian várjuk az új üzlettársak szárnypróbálgatásait.